Vil du trene med de samme fasilitetene som Vålerenga kvinner A-lag?

Tren som en profesjonell fotballspiller

STERK ønsker medlemmer av Vålerenga Fotball velkommen til å bruke alle deres helse- og treningstjenester med egne rabatterte medlemspriser. På STERK kan du, og din familie, få hjelp av fysioterapeuter, kiropraktor, idrettsmassør og performance coach. I tillegg til dette tilbyr STERK kostholdsveiledning til idrettsutøvere. STERK har fasiliteter, lokaler og utstyr av ypperste klasse, slik at økten skal bli så effektiv og god som mulig. For idrettsutøvere er styrketrening en viktig del av en aktiv hverdag, da det er med på både å styrke kroppen fysisk, men det er også nyttig med tanke på å forebygge skader.

Gjør som A-laget og tren i optimale omgivelser for fotballspillere. Som medlem av Vålerenga Fotball får du de første 60 dagene for kun 399,- Deretter fortsetter du med det medlemskapet du ønsker etter dine behov og ønsker, og det med hele 20% rabatt på våre ordinære medlemskapspriser. Ingen bindingstid! Husk å oppgi ditt medlemsbevis (betalt kontingent i Spond) ved første besøk på senteret hvis du bestiller medlemskapet online.

STERK er også en arena for yngre fotballspillere. Vår aldersgrense er 10 år hvis spiller trener sammen med/samtidig som foreldre. Vårt barne/ungdomsmedlemskap koster 425,-

 

Fysioterapeut

Skadet? Vår idrettsfysioterapeut Solveig Vestøl er klar for å kunne hjelpe deg tilbake på banen så raskt og effektivt som mulig. Solveig er til daglig ansvarlig fysioterapeut for Rekruttlaget, kvinner.  

Kiropraktor

Smerter? Vår sportskiropraktor Eghosa Jane er tilgjengelig på kort varsel for å utrede og behandle dine plager. Som kiropraktor er man på lik linje som våre leger, en primærbehandler med hovedekspertise innen muskel- nerve- og skjelettsystemet. Med henvisning- og sykemeldingsrett, er våre kiropraktorer en trygg primærkontakt når uhellet først er ute.

Idrettsmassør og performance coach

Dette er kompetansen du trenger hvis du føler deg overbelastet, stiv og sliten i muskulaturen etter tunge kamper og treningsperioder eller ønsker å løfte prestasjonene dine som fotballspiller til neste nivå. Bestill time hos Elias Bråthen hvis du trenger idrettsmassasje eller ønsker å utforske ett samarbeid på å utvikle din prestasjon.

Optimalt kosthold

En av nøklene for å lykkes som idrettsutøver, er å optimalisere kostholdet, slik at du når dine målsetninger og forebygger skader.  Et optimalt kosthold vil gi deg det beste utgangspunktet for å prestere på trening og i konkurranse. Anette med sin mastergrad i idrettsernæring, kan hjelpe deg som vil bli en bedre idrettsutøver eller deg som trener mye og ønsker optimalt utbytte.

Hælsmerter hos aktive barn i vekst

Solemaids er innleggssåler som hjelper mot hælsmerter som følge av Severs syndrom. Severs syndrom er forårsaket av betennelse i vekstsonen i den bakerste delen av hælbenet og forårsaker smerter hos aktive barn i alderen 9-14 år, men kan også forekomme hos litt yngre og eldre barn.

Klikk her for mer infomasjon om behandling og medlemskap 

Vedlegg: