Vålerenga, Sjappa og adidas har inngått samarbeid med Intersport.

Vålerenga, Sjappa og adidas har inngått samarbeid med Intersport.

Dette betyr blant annet at både supportere og medlemmer kan kjøpe Vålerenga-tøy i flere av byens Intersport-butikker i tiden som kommer.

Ekstra hyggelig er at 5% av den summen du handler for vil gå tilbake til barne- og ungdomsfotballen i klubben.

Les mer om øvrige medlemsfordeler nederst i artikkelen.

– Dette er et kjempespennende samarbeid. Tilgjengeligheten på adidas-klær med Vålerenga-logo blir mye større, noe som igjen bidrar til å bygge identitet, sier Sjappa-sjef Frode Veie og legger til:

– Sammen med Intersport kommer Sjappa nå til å stå bedre rusta til å tilby et godt produkt til alle de som er glade i Vålerenga. Per nå er det et samarbeid med fotballen, men på sikt håper vi at det skal favne alle grener i foreningen, sier han.

Viktig for Intersport

Om kort tid vil adidas-tøy med vår logo være tilgjengelig for alle i hele seks av Intersports butikker i Stor-Oslo. Det er noe klubb- og sponsoransvarlig i kjeden, Christian Waaler ser frem til.

– Dette er en ekstremt verdifull avtale for oss i Intersport. Vålerenga er en fantastisk klubb med en stor breddeavdelingen, og det er viktig for vår satsing. Vi ønsker å gi gode kundeopplevelser til medlemmer og supportere av klubben, både på elite- og breddenivå, sier Waaler.

 

Stor opptur

Etter at adidas ble lansert som klubbens nye utstyrsleverandør i desember har det vært viktig å få på plass et utsalgssted for tøyet i tillegg til Sjappa. At partneren ble Intersport er Stian Filtvedt i adidas Norge svært fornøyd med

– Det at vi endelig har fått samlet hele Vålerenga-familien tilbake i adidas er vi naturligvis veldig glade for, og denne avtalen er en stor opptur. Rent logistikkmessig er det viktig å ha Intersport med på laget, både fordi de er en anerkjent sportskjede, men også fordi de vil være et viktig bindeledd mellom klubben og oss som leverandør, sier Filtvedt.

Rabatt til medlemmer og supportere

I forbindelse med avtalen har klubben sikret at alle supportere får en eksklusiv rabatt på 20% hos Intersport.

Er du i tillegg medlem av Vålerenga Fotball (breddeavdelingen) kan du vente deg en hyggelig mail i løpet av kort tid om hvordan du kan benytte deg av rabatten på de ulike produktene.

NB: Klubb- og treningstøy til medlemer er ikke klart enda, men man kan benytte seg av rabatten til å kjøpe sko og annet utstyr.

Vedlegg: