– Ingvild Isaksen blir en forsterkning for hele klubben!

Den tidligere Toppserie- og landslagsspilleren blir en viktig brikke i Vålerengas markedsarbeid fremover.

Det er ikke bare spillere som melder overganger om dagen.

I drøyt to år har Ingvild Isaksen vært markedsansvarlig i Kolbotn, før hun nå bli vår nye innholdsprodusent i en 50% stilling.

Det innebærer å formidle det som skjer rundt damelaget, noe Ingvild selv er veldig klar for.

– Veldig gøy få å bli en del av Vålerenga. En kul klubb og merkevare med flere spennende profiler og historier som jeg skal få være med å løfte frem i lyset.

– Jeg håper å kunne bidra til at de som følger Vålerenga får bli enda bedre kjent med damelaget og deres profiler, og så blir det veldig kult å få dokumentere den spennende reisen inn i Champions League, samt kampen om nye medaljer, forteller den tidligere midtbanedirigenten som fikk med seg 64 landskamper for Norge.

Det blir også andre områder i klubben som skal få nyte godt av Ingvilds kompetanse.

– I tillegg skal vi jobbe med å løfte frem de gode historiene som finnes i bredden og blant frivillige og supportere. Jeg gleder meg til å bli kjent klubben og menneskene i den, forklarer Ingvild.

– En klar forsterkning

Markedsansvarlig Jens August Dalsegg er henrykt over å få med Ingvild på laget.

– Ingvild er en meget viktig forsterkning for hele klubben! Det er fort gjort å bare fokusere på investeringer PÅ banen, men for å kunne utvikle oss videre er vi nødt til å ta nye steg på markedssiden. Ikke bare er det kamp om sponsormidler, men det er også en kamp om å få oppmerksomhet i et virvar av innhold på sosiale medier. Da må vi ha folk som kan produsere innhold på en engasjerende og tidsriktig måte, og der passer Ingvild midt i blinken for oss, forteller Dalsegg som er glad for at klubben gjør slike investeringer.

– Jeg synes det viser at vi virkelig vil noe, ikke bare for vår egen del, men også for våre samarbeidspartnere som vi nå kan gjøre enda mer digital markedsføring for.

Ønsker du å bygge din bedrifts merkevare gjennom Vålerenga Fotball, eksempelvis gjennom digitalt innhold?

Ta kontakt på:

  • Jens@vif.no
  • ingvild.isaksen@vif.no

Vedlegg: