U19 rekrutt tar imot prøvespillere!

Har du lyst å spille for vårt juniorlag?

Vålerenga U19 Rekrutt ser etter å utvide spillerstallen. Spillerne vi ønsker er spillere som har en indre driv og motivasjon for å bli bedre og ønsker å være en del av ett utviklingsmiljø. Spillerne hos oss skal jobbe målrettet med å drive personlig utvikling samt ta del i utviklingen av laget og gruppa.

Målet for laget er å vinne G19 2.divisjon for å neste år spille i 1.div, samt utvikle spillere til et høyere nivå enn gruppa innehar per dags dato.

Hos oss har vi ett trenerteam bestående av en hovedtrener, en assistent trener og en keepertrener. I tillegg har vi flere med i støtteapparatet rundt laget som jevnlig er på trening for å legge til rette for gode treningsøkter.

I trenerteamet har vi erfaring fra andre utviklingsmiljø som både har erfaring med ungdoms og seniorlag. Den formelle kompetansen trenerteamet besitter er diverse kurs på spillerutvikling, UEFA B-lisens, keeperkurs og mastergrad med vekt på videoanalyse i fotball.

 

Spillerne vi søker er de som kan være bidragsytere til målsetningene våre om opprykk, og jobbe med seg selv og jakte ny utvikling hele tiden. Spillerne må også kunne tilpasse seg eller være med på å heve nivået på gruppa under trening og kamp. Aldersgruppen vi søker er spillere født i 2002, 2003 og 2004.

 

Om dette kunne vært noe å teste ut og du føler beskrivelsen passer deg, så sender du en fotballCV med tidligere klubber, hvilket nivå de har spilt på, alder, rolle, og skriv om deg selv. Den sender du til Joakim Wanderås som er hovedtrener på U19 Rekrutt.

 

Kontaktinfo:

Joakim Wanderås

Tlf 93088199

E-post: joakim_wanderaas@live.no

Vedlegg: