Stena Recycling blir vår miljøpartner

Avfalls- og gjenvinningselskapet Stena Recycling AS bidrar både med økonomi og til å holde Vallefeltet rent.

– Vi gleder oss til et bærekraftig samarbeid med Vålerenga Fotball, forteller Key Account Manager Lise Schive Henriksen i Stena før hun fortsetter.

– Stena Recycling er opptatt av samfunnsansvar, og er stolte over å kunne være med å bidra økonomisk til bredde- og kvinnefotballen, samtidig som vi leverer avfallsløsninger som bidrar til å holde grøntområdet på Valle enda grønnere.

Selskapet er en del av det svenske Stena Metall-konsernet som bedriver gjenvinning i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Polen.

De tilpasser løsninger for både bedrifts- og privatmarkedet og tar for seg alt gjennom gjenvinningskjeden. Det passer Vålerenga Fotball midt i blinken.

– Et så stort idrettsanlegg generer en del avfall og da var det viktig for oss å finne en samarbeidspartner som hadde lyst til å hjelpe oss her og samtidig gjøre noe kommersielt. Fra starten har Stena vist et stort engasjement for å få til en avtale som styrker oss på flere områder, hvilket vi naturligvis er veldig glade for å få på plass, forteller markedsansvarlig Jens August Dalsegg

Bane- og anleggsansvarlig Terje Risa kan fortelle at man allerede er godt i gang på feltet.

– Nå har vi fått opp en avfallscontainer og mer skal det bli fremover. Vi jobber blant annet med å få opp en pantebod som vi vil gjøre i samarbeid med Stena og Coca Cola.

Stena tilbyr et bredt spekter av avfallsløsninger og enten du trenger noe til din bedrift eller til hjemmet kan du ta kontakt på Lise.Schive.Henriksen@stenarecycling.com .

Fakta

 

Vedlegg: