Prøvespill for Vålerenga J2006

Er du født i 2006 har du nå muligheten til å melde deg på prøvespill. Kriteriene som ligger til grunn er at du liker å trene mye, du er en aktiv spiller og har enten ambisjoner om å bli best mulig og / eller vil fortsette å ha det gøy med fotball.

Sesongen 2020 er i boks, og Vålerengas J14 lag (spillere født 2006) endte på en solid fjerdeplass i serien, lagets første smak av 11’er fotball. Vi begynte 2020 med å ta imot en ny trener, og Irtaza Arshad har imponert alle med sin energi og entusiasme på feltet. Sammen med Fred Marchesi (trener for jentene siden 2013) og Line Myromslien (lagleder) satte vi i gang 11’er fotball med fokuserte treningsøkter og gledet oss til utviklingen og resultatene av godt arbeid på banen. Så kom Corona, og alt ble satt litt på pause. Vi klarte å komme i gang igjen med trening uten å miste spillere, og mesteparten av laget deltok på en ukes treningsleir den første uken av sommerferien. Alle fikk detaljerte og personlige treningsplaner, og vi trente mye spilleform og forståelse for posisjoner. Etter en ny treningsleir i august før skolestart og to treningskamper mot Kolbotn og Høybråten, var laget klare for sesongen. Sesongen endte med 5 seire, 3 tap, og en uavgjort mot seriemester Langhus. Vi var eneste laget som tok poeng fra dem og jentene endte dermed ubeseiret på Valle. Laget kom seg videre i første runde av OBOS-cup men tapte i runde 2 mot 1.divisjonslaget Jardar.

Vi er per dags dato en blanding av spillere som har vært med på laget i mange år, og en del som har kommet til i løpet av det siste året. Vi er nå til sammen 27 spillere, og planen er å melde på to lag i serien neste år. Vi ønsker å utfordre våre beste og ivrigste spillere med et satsingstilbud og muligheten til å trene på et høyere nivå, og vi vurderer å melde på dette laget i 1.divisjon. Samtidig vil vi beholde flest mulig med å tilby et lag som skal spille i 3.divisjon. Vi vil ha prøvespill hvor alle nåværende spillere får mulighet til å delta, men vi ønsker og håper at spillere fra andre klubber som har lyst til å spille for Vålerenga kan komme på prøvespill. Vi inviterer til prøvespill fredag 13. november (vi håper ingen er for overtroisk!). Er du født i 2006 har du nå muligheten til å melde deg på prøvespill. Kriteriene som ligger til grunn er at du liker å trene mye, du er en aktiv spiller og har enten ambisjoner om å bli best mulig og / eller vil fortsette å ha det gøy med fotball.

Du må også selv sørge for å ordne treningstillatelse fra din nåværende klubb. Denne skal enten sportslig- eller daglig leder godkjenne. Uten treningstillatelse kan man ikke prøvespille. Husk å oppgi posisjonen du spiller!

Tillatelse må sendes inn i god tid før prøvetrening til epost:

line.myromslien@outlook.com

Spillere uten tillatelse kan ikke delta på prøvespill.

Vedlegg: