Prøvespill for Vålerenga G19 (2004-2007)

Etter årets sesong kommer det til å gjennomføres prøvespill for Vålerenga G19. Datoene vil være på lørdag 12.november og 19.november. Tidspunktene for prøvespill kommer senere, men det starter på morgningen. Dette er noe vi gjennomfører for å gi spillere som ønsker en mulighet til å vise seg frem inn til 2023-sesongen.

Vålerenga G19 kommer i 2023 til å ha flere treningsgrupper med deltakelse i serie -og cupspill. Alderen vi ser etter er spillere født 2004 til 2007. Spillere født i 2007 bør ha erfaring med å spille med dedikerte og eldre spillere. Vi ser etter spillere til alle våre G19-lag, så det er flere muligheter for deg som spiller.

Er du gutt og født mellom 2004 og 2007 har du nå muligheten til å melde deg på prøvespill.  

Vi ønsker ivrige, treningsvillige og lærevillige spillere til gruppen vår for å utvide spillertroppen og bygge en tropp som ønsker å ta nye steg på vei inn mot seniorfotballen med ambisjoner på egne veier. Kriteriene som må ligge til grunn er at du liker å trene mye, vi ligger på 4-5 treninger i uka og alle spillere SKAL møte til fellestrening, være AKTIV og har AMBISJONER om å bli best mulig.

Du må også selv sørge for å fikse treningstillatelse fra din nåværende klubb. Denne skal sportslig- eller daglig leder godkjenne. Uten treningstillatelse kan man ikke prøvespille. Tillatelse må sendes inn i god tid før prøvetrening til epost: joakim.wanderas@vif.no Spillere uten tillatelse nektes deltagelse i prøvespill.

 

Registrering: Superinvite

Frist for registrering er 10. november.

Vedlegg: