Omexon ny partner: – Profesjonalitet, bærekraft og hms i fokus!

Kraft- og energigiganten Omexom oppgir flere årsaker for det nystarta samarbeidet med Vålerenga Fotball.

En liten innsidepasning fra Intility Arena finner vi Omexoms hovedkontor i Helsfyr Atrium. Partene har vært i dialog over lengere tid og har nå inngått en samarbeidsavtale.

– Det er mange grunner til at Omexom har valgt å støtte Vålerenga. Vi er gode naboer på Valle der vi har vårt hovedkontor, samtidig som laget satser profesjonelt og kan vise til resultater er bærekraft og samfunnsansvar i fokus. Laget har en sosial profil som harmonerer med tankegangen vår eier, VINCI Energies, og vi selv har. Og deres verdier kunne like godt vært våre – og omvendt, sier Jørgen Thaule, direktør for marked og kommunikasjon i Omexom.

Omexom har også en uttalt mål om å øke kvinneandelen blant ansatte.

– Dette ligger også til grunn for samarbeidet som vil inneholde en rekke felles aktiviteter kommende år. Som en del av avtalen blir Omexom i tillegg klubbens HMS-partner. Helse, miljø og sikkerhet er en del av vårt DNA, og vi ser at Vålerengas kvinner er langt fremme når det gjelder skadeforbyggende arbeid og tiltak. Her vil det ligge synergieffekter for begge parter i avtalen, sier Thaule.

Markedsansvarlig Jens August Dalsegg ser frem til et energisk samarbeid med naboen på Valle.

– Det slike samarbeidsavtaler som gir mening, hvor det ligger et genuint ønske om å utgjøre en forskjell og virkelig skape verdier på tvers. At et selskap i Omexom størrelse, med VINCI Energies på eiersiden, har lyst til å samarbeide med oss er jo veldig kult og noe vi kan dra nytte av. Så føler jeg meg sikker på at de kommer til å få mye glede av avtalen også, slik at vi kan bygge et langsiktig og energisk samarbeid.

Velkommen på laget, Omexom!

Fakta:

  • Bedrift: Omexom Norge (Juridisk: Infratek Norge)
  • Tilbyr: Løsninger til de som produserer, omformer og leverer kraft.
  • Hovedkontor: Innspurten 15, 0663 Oslo
  • Adm.dir: Mats Olsson
  • Omsetning: 888 081′
  • Ansatte: 380

Vedlegg: