Dugnader

< Alle

Dugnad bidrar til å holde aktivitetskostnadene i Vålerenga Fotball nede. Dugnadene i Vålerenga er delt i to kategorier: lagsdugnad og spiller-/foresattdugnad.

Obligatorisk dugnad
Lagsdugnad er pålagt alle lagene i Vålerenga Fotball. De vanligste lagsdugnadene er aktiviteter under cuper som arrangeres av klubben. Foresatte som har barn med i en av våre cuper må belage seg på å måtte jobbe en dugnadsvakt på ca 4 timer i løpet av cuphelgen. Lagsdugnadene bidrar til at ikke treningsavgiften skal øke betraktelig. Mer informasjon om hva dugnad og treningsavgift går til finner du HER

I forkant av hver cup får laglederen informasjon fra klubben om hvor mange foresatte som må stille på dugnad fra laget.

Frivillig dugnad
Spiller-/foresattdugnad er eksempelvis kioskvakt på hjemmekamper på Intility Arena. Dette er frivillig dugnad med varighet på 5-6 timer. Foresatte som ønsker å jobbe dugnad melder seg på via vår dugnadsportal.

Når foresatte har meldt seg på dugnad, blir det trukket 600kr fra treningsavgiften. 600kr er beløpet som trekkes fra når én dugnad skal gjennomføres. Det er ingen maksgrense for antall dugnadsvakter, som betyr at foresatte har mulighet til å nedbetale hele treningsavgiften i dugnadsarbeid dersom det er ønskelig. Beløpet blir trukket fra treningsavgiften når vaktene er satt opp, og dette følges opp etter dugnaden er gjennomført. Dersom dugnaden ikke ble gjennomført, vil beløpet bli lagt til treningsavgiften igjen.

Lagkassedugnad

Noen lag ønsker å gjennomføre flere dugnader for å samle inn penger til lagkassa. De ekstra midlene kan brukes til noe hyggelig, som sommerfester, ekstra utstyr, flere turneringer eller liknende.