Alt av organisert idrett i Oslo er stengt.

For å slå ned spredningen av den nye muterte coronaviruset har myndighetene påbudt stans i all  organisert idrett for barn, unge og voksne fra og med klokken 12.00, den 23.janaur 2021.

Sist oppdatert 25.01 14:50.

 

Regjeringen har vedtatt å stenge ned samfunnet i 10 kommuner, deriblant Oslo, for å stanse spredningen av det nye, muterte koronaviruset.  Dette innebærer full stans i all trening for barn og ungdom, både inne og ute. Fra før var det innført stans i all trening i breddefotballen for voksne.

 

«Det er selvfølgelig leit at vi nå må stenge ned all treningsaktivitet bare dager etter at det kom lettelser som gjorde at barn og ungdom kunne få en mer normal treningshverdag, men liv og helse kommer alltid først. Vi har alle et ansvar for å bidra til å stoppe spredningen, så selv om vi begynner å bli leie av korona nå, må vi fortsette å gjøre vårt beste, følge myndighetenes råd og passe på hverandre», sier Klubbdirektør Harriet Rudd

 

Vi vil forløpende legge ut oppdatert informasjon om situasjonen her og på Facebook. Spørsmål kan rettes til fotball@vif.no

 

Bruk av Valle-feltet

Oslo kommune har stengt sine innendørs- og utendørs idrettsanlegg for organisert aktivitet. Vi ber alle respektere dette og følge helsemyndighetenes anbefalinger og kun trene sammen med egen husstand/kohort og med god avstand. «Det er lett å forstå at barn og unge begynner å bli utålmodige nå, men jeg vil rette en oppfordring til alle foreldre i klbuben om å hjelpe oss å opprettholde godt smittevern på feltet»,sier Harriet Rudd. «Det er viktig at klubben går foran med et godt eksempel og bidrar til at smittevernreglene overholdes».

 

Stor takk til alle trenere, lagledere og aktive

Vålerenga Fotball vil rette en stor takk til alle trenere og lagledere for den fantastiske innsatsen som er nedlagt gjennom hele koronatiden og som har gjort det mulig å opprettholde aktivitet og komme i gang igjen etter nedstengninger. Trenere og lagledere har enorm fleksibilitet og evne til å snu seg rundt og finne gode løsninger.

 

«Uten dette engasjementet ville vi ikke kunnet opprettholde aktiviteten i den perioden som har vært. Takket være foreldre-trenere og lagledere har vi kunnet tilby gode og trygge aktiviteter til tross for høyt smittetrykk. Vi vet at dette er spesielt viktig for mange barn og unge akkurat nå», sier Rudd.   «Vi vil også takke alle aktive for at de holder ut til tross for stadig vekslende treningsmuligheter. Det aller viktigste er selvfølgelig at barn og unge får holdt aktiviteten oppe, men vi vil også sende oppmuntrende tanker til alle i voksenfotballen som ikke har fått spille på over et år. Men vi håper og tror at det går mot lysere tider.»

 

Du finner oppdatert informasjon fra helsemyndighetene om hvilke regler som gjelder for smittevern her: https://www.helsenorge.no

Vedlegg: